Browsing by Author Κατσόγιαννος, Ευάγγελος

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2015-05-23Evaluation of the suitability of low hazard surfactants for the separation of phenols and carotenoids from red-flesh orange juice and olive mill wastewater using cloud point extractionΚατσόγιαννος, Ευάγγελος; Γκορτζή, Όλγα Γ.; Χατζηλαζάρου, Αρχοντούλα; Αθανασιάδης, Βασίλειος; Τσακνής, Ιωάννης Π.
2015-05-23Improvement of oleuropein extractability by optimising steam blanching process as pre-treatment of olive leaf extraction via response surface methodologyΣταματόπουλος, Κωνσταντίνος; Κατσόγιαννος, Ευάγγελος; Χατζηλαζάρου, Αρχοντούλα; Κοντελές, Σπυρίδων Ι.
2015-05-23Quality parameters of olive oil from stoned and nonstoned Koroneiki and Megaritiki greek olive varieties at different maturity levelsΚατσόγιαννος, Ευάγγελος; Μπατρίνου, Ανθιμία Μ.; Χατζηλαζάρου, Αρχοντούλα; Μπρατάκος, Σωτήριος Μ.; Σταματόπουλος, Κωνσταντίνος
2015-05-22Recovery of natural antioxidants from olive mill wastewater using Genapol-X080Γκορτζή, Όλγα Γ.; Λαλάς, Σταύρος; Χατζηλαζάρου, Αρχοντούλα; Κατσόγιαννος, Ευάγγελος; Παπακωνσταντίνου, Σπύρος
2015-05-23Removal of polyphenols from wine sludge using cloud point extractionΧατζηλαζάρου, Αρχοντούλα; Κατσόγιαννος, Ευάγγελος; Γκορτζή, Όλγα Γ.; Λαλάς, Σταύρος
2015-01-24; 2006Φαινόλες και αντιοξειδωτική δραστηριότητα εκχυλισμάτων του μήλου, κυδωνιού, ροδιού, νεραντζιού και γκορτσιούΤζανάκης, Εμμανουήλ; Καλογερόπουλος, Θ.; Τζήμας, Σ.; Χατζηλαζάρου, Αρχοντούλα; Κατσόγιαννος, Ευάγγελος