Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11400/10524
Title: Κινητική απενεργοποίηση των Staphylococcus aureus και Streptococcus spp. στο γάλα με εφαρμογή υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης
Authors: Καναπίτσας, Αλέξανδρος Α.
Committee Members: [χ.ό.]
Item type: Undergraduate/Diploma thesis
Keywords: Milk;Staphylococcus;Food processing;Ultra-High Hydrostatic Pressure;Γάλα;Σταφυλόκοκκος;Επεξεργασία τροφίμων;Υπερυψηλή Υδροστατική Πίεση
Subjects: Food technology
Chemistry
Τεχνολογία τροφίμων
Χημεία
Issue Date: 16-May-2015
Date of availability: 16-May-2015
Publishing institution: Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων.
Language: Greek
Number of pages: 90
Citation: Καναπίτσας, Α.Α. (2009). Κινητική απενεργοποίηση των Staphylococcus aureus και Streptococcus spp. στο γάλα με εφαρμογή υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης. Πτυχιακή. Αθήνα. Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας.
Access scheme: Publicly accessible
License: Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες
URI: http://hdl.handle.net/11400/10524
Appears in Collections:Εργασίες Φοιτητών

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kanapitsas.doc1.04 MBMicrosoft WordView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons