Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11400/11291
Title: Some chemical and physical characteristics of pumpkin seed oil
Authors: Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Item type: Journal article
Keywords: Σπορέλαιο κολοκύθας;Χημικά χαρακτηριστικά;Proteins;Πρωτεΐνες
Subjects: Food
Food technology
Τροφή
Τεχνολογία τροφίμων
Issue Date: 27-May-2015
Language: English
Citation: Lazos, E. (1986) Some chemical and physical characteristics of pumpkin seed oil. "Chimika Chronika, New Series", 15, p.91-96
Journal: Chimika Chronika, New Series
Type of Journal: With a review process (peer review)
Access scheme: Embargo
License: Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες
URI: http://hdl.handle.net/11400/11291
Appears in Collections:Δημοσιεύσεις

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
02bfe511be104eebf9000000.pdf
  Restricted Access
1.93 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons