Δημοσιεύσεις Collection home page

Publications

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 225
Issue DateTitleAuthor(s)
2015-06-28Antemortem and postmortem biochemistry, drip loss and lipid oxidation of European sea bass muscle tissueΝαθαναηλίδης, Κοσμάς; Πανόπουλος, Σωκράτης; Κακαλή, Φωτεινή; Καρίπογλου, Κωνσταντίνος; Λένας, Δημήτριος
2015-06-28Comparison of wild and farmed sea bass (Dicentrarchus labrax L) lipid qualityΛένας, Δημήτριος; Χατζηαντωνίου, Σουμέλα; Ναθαναηλίδης, Κοσμάς; Τριανταφύλλου, Δημήτριος
2015-06-28Effect of banana consumption on faecal microbiotaΜήτσου, Ε.; Κούγια, Ελένη; Νομικός, Τ.; Γιαννακούλια, Μ.; Μουτζούρης, Κωνσταντίνος
2015-06-27Study of the Nephrops norvegicus [norwegian lobster] lipidsΠαρετζόγλου, Β.; Σινάνογλου, Βασιλεία; Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
2015-06-27Πολικά λιποειδή βρώσιμων υδροβίων (μαλακίων, καρκινοειδών) της ΜεσογείουΣινάνογλου, Βασιλεία; Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
2015-06-27Lipid quality indicesΣινάνογλου, Βασιλεία; Μπατρινού, Ανθιμία; Μάντης, Φώτης; Μπιζέλης, Ιωσήφ; Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία
2015-06-27Main phospholipid classes and their molecular species in shrimp and lobster cephalothoraxΜηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία; Τσαπέ, Κατερίνα; Σινάνογλου, Βασιλεία; Καψάλης, Α.
2015-06-27On the extraction and antioxidant activity of phenolic compounds from olive oil mill wastesΛάφκα, Θεοδώρα - Ιωάννα; Σινάνογλου, Βασιλεία; Τσιώρος, Πέτρος; Μπρατάκος, Μιχαήλ; Λάζος, Ευάγγελος
2015-06-27Determination of plant bioactive compoundsΠροεστός, Χαράλαμπος; Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης; Σινάνογλου, Βασιλεία
2015-06-26Μελέτη της περιεκτικότητας σε λιπαρά οξέα, στερόλες και τριγλυκερίδια βρώσιμων μαλακίων και μαλακοστράκων της ΜεσογείουΜηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία; Σινάνογλου, Βασιλεία; Τσαπέ, Κατερίνα
2015-06-25Aluminium in food and daily dietary intake estimate in GreeceΜπρατάκος, Μιχαήλ; Λάζου, Αντριάνα; Μπρατάκος, Σωτήριος; Λάζος, Ευάγγελος
2015-06-25Phenolic extracts from wild olive leaves and their potential as edible oils antioxidantsΛάφκα, Θεοδώρα - Ιωάννα; Λάζου, Αντριάνα; Σινάνογλου, Βασιλεία; Λάζος, Ευάγγελος
2015-06-25Phenolic and antioxidant potential of olive oil mill wastesΛάφκα, Θεοδώρα - Ιωάννα; Λάζου, Αντριάνα; Σινάνογλου, Βασιλεία; Λάζος, Ευάγγελος
2015-06-25Kinetics of texture degradation in apples during thermal processingΛάζος, Ευάγγελος; Σέρβος, Διονύσιος; Παρλιάρος, Δημήτριος
2015-06-25On the extraction and antioxidant activity of phenolic compounds from winery wastesΛάφκα, Θεοδώρα - Ιωάννα; Σινάνογλου, Βασιλεία; Λάζος, Ευάγγελος
2015-06-25Utilization of freshwater bream for canned fish ball manufactureΛάζος, Ευάγγελος
2015-06-25Chromium content of selected Greek foodsΜπρατάκος, Μιχαήλ; Λάζος, Ευάγγελος; Μπρατάκος, Σωτήριος
2015-06-24Characteristics and composition of tomato seed oilΛάζος, Ευάγγελος; Τσακνής, Ιωάννης; Λαλάς, Σταύρος
2015-06-24Metal and proximate composition of the edible portion of 11 freshwater fish speciesΛάζος, Ευάγγελος; Αγγελούσης, Γιώργος; Αλεξάκης, Αλέξανδρος
2015-06-24Composition and oil characteristics of apricot, peach and cherry kernelΛάζος, Ευάγγελος
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 225