Εκπαιδευτικό υλικό Collection home page

Educational material

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 18 of 18
Issue DateTitleAuthor(s)
2015-01-11Βιομηχανική μικροβιολογίαΣπηλιώτης, Βασίλης
2015-01-11Ανάπτυξη προϊόντων τροφίμωνΣφλώμος, Κωνσταντίνος Σ.
2015-01-11Διασφάλιση ποιότητας τροφίμωνΤσάκνης, Ιωάννης
2015-01-10Χημεία τροφίμων με στοιχεία διατροφήςΣφλώμος, Κωνσταντίνος Σ.
2015-01-10Χημεία τροφίμων με στοιχεία διατροφήςΣφλώμος, Κωνσταντίνος Σ.
2015-01-10Χημεία τροφίμων με στοιχεία διατροφήςΣφλώμος, Κωνσταντίνος Σ.
2015-01-10Χημεία τροφίμων με στοιχεία διατροφήςΣφλώμος, Κωνσταντίνος Σ.
2015-01-10Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων τουΡαμαντάνης, Σπυρίδων Β.
2015-01-09Τεχνολογία και ποιότητα φρούτων και λαχανικώνΑναγνωστοπούλου, Άννα; Ταλέλη, Αικατερίνη
2015-01-09Τεχνολογία κρέατος και κρεατοσκευασμάτωνΡαμαντάνης, Σπυρίδων Β.
2015-01-09Συσκευασία τροφίμωνΠαπαδάκης, Σπυρίδων
2015-01-09Στοιχεία τεχνολογίας & έλεγχοι ποιότητας γάλακτος & γαλακτοκομικών προϊόντωνΚεχαγιάς, Χρήστος; Κουλούρης, Σπύρος
2015-01-09Μικροβιολογία τροφίμωνMontville, Thomas J.; Matthews, Karl R.
2015-01-09Επεξεργασία τροφίμωνΛάζος, Ευάγγελος Σ.
2015-01-09Επεξεργασία τροφίμωνΛάζος, Ευάγγελος Σ.
2015-01-02Εργαστηριακές ασκήσεις χημείας τροφίμωνΣφλώμος, Κωνσταντίνος Σ.
2015-01-02Εργαστηριακά πειράματα οργανικής χημείαςSchoffstall, Allen M.; Gaddis, Barbara A.; Druelinger, Melvin L.
2015-01-02Chemical and sensory evaluation of maricultured gilt-head sea bream (sparus auratus) stored in iceΚαράλης, Κωνσταντίνος
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 18 of 18