Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11400/14999
Title: Effects of gamma irradiation on the phenolic and antioxidant profiles of macadamia nuts
Alternative title / Subtitle: the role of storage conditions and packaging methods
Authors: Προεστός, Χαράλαμπος
Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης
Κοκκοτού, Κ.
Σινάνογλου, Βασιλεία
Σφλώμος, Κωνσταντίνος
Contributors: Αραβαντινός, Α.
Item type: Conference publication
Conference Item Type: Poster
Keywords: Ακτινοβολία γάμμα;Φαινόλες;Αντιοξειδωτικά;Καρύδια;Συνθήκες αποθήκευσης
Subjects: Food
Food technology
Τροφή
Τεχνολογία τροφίμων
Issue Date: 3-Jun-2015
Language: English
Citation: Proestos, C., Zoumpoulakis, P., Kokkotou, K., Sinanoglou, V., Sflomos, K. et al. (2013) Effects of gamma irradiation on the phenolic and antioxidant profiles of macadamia nuts. The role of storage conditions and packaging methods. In EuroFoodChem XVII. 7th to 10th May 2013. Istanbul
Conference: EuroFoodChem XVII
Access scheme: Embargo
License: Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες
URI: http://hdl.handle.net/11400/14999
Appears in Collections:Δημοσιεύσεις

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons