Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://hdl.handle.net/11400/14999
Τίτλος: Effects of gamma irradiation on the phenolic and antioxidant profiles of macadamia nuts
Δευτερεύων Τίτλος / Υπότιτλος: the role of storage conditions and packaging methods
Συγγραφείς: Προεστός, Χαράλαμπος
Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης
Κοκκοτού, Κ.
Σινάνογλου, Βασιλεία
Σφλώμος, Κωνσταντίνος
Συντελεστές: Αραβαντινός, Α.
Τύπος αντικειμένου: Δημοσίευση σε συνέδριο
Τύπος δημοσίευσης σε συνέδριο: Poster
Λέξεις-κλειδιά: Ακτινοβολία γάμμα;Φαινόλες;Αντιοξειδωτικά;Καρύδια;Συνθήκες αποθήκευσης
Θέματα: Food
Food technology
Τροφή
Τεχνολογία τροφίμων
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 3-Ιου-2015
Γλώσσα: Αγγλικά
Βιβλιογραφική αναφορά: Proestos, C., Zoumpoulakis, P., Kokkotou, K., Sinanoglou, V., Sflomos, K. et al. (2013) Effects of gamma irradiation on the phenolic and antioxidant profiles of macadamia nuts. The role of storage conditions and packaging methods. In EuroFoodChem XVII. 7th to 10th May 2013. Istanbul
Συνέδριο: EuroFoodChem XVII
Πρόσβαση: Χρονικός αποκλεισμός
Άδεια χρήσης: Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες
URI: http://hdl.handle.net/11400/14999
Εμφανίζεται στις συλλογές:Δημοσιεύσεις

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Δεν υπάρχουν αρχεία συσχετισμένα με αυτό το τεκμήριο


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από άδεια Άδεια Creative Commons Creative Commons