Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11400/15000
Title: Antioxidant and lipid profile study of the edible fungus Laetiporus Sulphureus
Authors: Παπανδρέου, Μ.
Προεστός, Χαράλαμπος
Σινάνογλου, Βασιλεία
Petrovic, J.
Glamoclija, J.
Contributors: Χαιρόπουλος, Γ.
Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης
Sokovic, M.
Item type: Conference publication
Conference Item Type: Poster
Keywords: Μανιτάρια;Αντιοξειδωτικά;Λιπίδια
Subjects: Food
Food technology
Τροφή
Τεχνολογία τροφίμων
Issue Date: 3-Jun-2015
Language: English
Citation: Papandreou, M., Proestos, C., Sinanoglou, V., Petrovic, J., Glamoclija, J. et al. (2013) Antioxidant and lipid profile study of the edible fungus Laetiporus Sulphureus. In EuroFoodChem XVII. 7th to 10th May 2013. Istanbul
Conference: EuroFoodChem XVII
Access scheme: Embargo
License: Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες
URI: http://hdl.handle.net/11400/15000
Appears in Collections:Δημοσιεύσεις

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons