Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11400/15001
Title: Α rheological approach to control edible food coating process
Authors: Λαμπρόπουλος, Α.
Δημήτρογλου, Δ.
Σινάνογλου, Βασιλεία
Hsu, S.
Item type: Conference publication
Conference Item Type: Poster
Keywords: Επεξεργασία τροφίμων
Subjects: Food
Food technology
Τροφή
Τεχνολογία τροφίμων
Issue Date: 3-Jun-2015
Language: English
Citation: Λαμπρόπουλος, Α., Hsu S., Δημήτρογλου, Δ. και Σινάνογλου, Β. (1998) Α rheological approach to control edible food coating process. Στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής εταιρίας διατροφής και τροφίμων και στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής εταιρίας επιστημόνων τεχνολόγων τροφίμων. 1998. Θεσσαλονίκη
Conference: 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής εταιρίας διατροφής και τροφίμων
6ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής εταιρίας επιστημόνων τεχνολόγων τροφίμων
Access scheme: Embargo
License: Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες
URI: http://hdl.handle.net/11400/15001
Appears in Collections:Δημοσιεύσεις

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons