Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11400/19655
Title: Οργάνωση σχεδιασμού και εφαρμογής συστήματος HACCP στην παραγωγή ζεστών γευμάτων σε ξενοδοχείο
Authors: Μπρεντάνου, Λουκία
Committee Members: [χ.ό.]
Item type: Postgraduate thesis
Subjects: Administration
Διοίκηση και οργάνωση
Food technology
Τεχνολογία τροφίμων
Issue Date: 27-Jun-2015
2006
Publishing institution: Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας.Τμήμα Δημόσιας Υγιεινής. Τομέας Υγιεινής – Επιδημιολογίας
Access scheme: Embargo
License: Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες
URI: http://hdl.handle.net/11400/19655
Appears in Collections:Εργασίες Φοιτητών

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
170. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ.doc2.06 MBMicrosoft WordView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons