Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11400/3137
Title: Βιολογικά προϊόντα και χαρακτηριστικά καταναλωτών τους σε περιοχή της Αττικής
The use of organic foods for everyday nutrition in Attica, Greece
Authors: Χαλκιάς, Αλέξανδρος
Χαρακοπούλου, Γεωργία
Νεστορίδου, Αικατερίνη
Ζάγκαλης, Θεολόγος
Item type: Journal article
Keywords: Organic food;food consumers;food legislation;Βιολογικά προϊόντα;καταναλωτές τροφίμων;νομοθεσία
Subjects: Medicine
Public aspects of medicine
Ιατρική
Δόντια
Issue Date: 23-Dec-2014
10-Jun-2008
Language: Greek
English
Citation: Χαλκιάς, Α., Χαρακοπούλου, Γ., Νεστορίδου, Α., Ζάγκαλης, Θ.(2008). Βιολογικά προϊόντα και χαρακτηριστικά καταναλωτών τους σε περιοχή της Αττικής. "Επιθεώρηση Κλινικής Φαρμακολογίας και Φαρμακοκινητικής". 26: σ. 147-150
Journal: Επιθεώρηση Κλινικής Φαρμακολογίας και Φαρμακοκινητικής
Epitheorese Klinikes Farmakologias και Farmakokinetikes
Type of Journal: With a review process (peer review)
Access scheme: Embargo
License: Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες
URI: http://hdl.handle.net/11400/3137
Appears in Collections:Δημοσιεύσεις

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΤΟΥΣ.pdf
  Restricted Access
119.22 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons