Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11400/3629
Title: Επεξεργασία τροφίμων
Alternative title / Subtitle: Τόμος 2
Authors: Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Item type: Book
Keywords: Food--Drying;Food--Storage;Επεξεργασία τροφής;αφυδάτωση τροφίμων;αποθήκευση τροφίμων;food processing
Subjects: Food
Food--Preservation
Τεχνολογία τροφίμων
Τροφή συντήρηση
Issue Date: 9-Jan-2015
Date of availability: 9-Jan-2015
Publisher: Εκδοτικός Οίκος INTERBOOKS
Language: Greek
Citation: Λάζος, Ε.Σ. (2010). Επεξεργασία Τροφίμων. τόμ.2. Αθήνα: Εκδοτικός Οίκος INTERBOOKS
Access scheme: Publicly accessible
License: Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες
URI: http://hdl.handle.net/11400/3629
Appears in Collections:Εκπαιδευτικό υλικό

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΟΜΟΣ 2.pdf383.7 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons