Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11400/3632
Title: Μικροβιολογία τροφίμων
Authors: Montville, Thomas J.
Matthews, Karl R.
Contributors: Κολλιοπούλου, Άννα (μτφ.)
Σπηλιώτης, Βασίλης (επιμ.)
Γιαβάσης, Ιωάννης (επιμ.)
Item type: Book
Keywords: Seeds--Biotechnology;Bacteria;Microorganisms;Food--Preservation;Food--Safety measures;Σπόροι;βακτήρια;μικρόβια;μέθοδοι συντήρησης;ασφάλεια τροφίμων
Subjects: Food
Food--Microbiology
Τεχνολογία τροφίμων
Τροφή μικροβιολογία
Issue Date: 9-Jan-2015
Date of availability: 9-Jan-2015
Publisher: Εκδοτικός Όμιλος Ίων
Language: Greek
Citation: Montville, T.J. & Matthews, K.R. (2010). Μικροβιολογία Τροφίμων. Κολλιοπούλου, Α. (μτφ.), Σπηλιώτης, Β. (επιμ.), Γιαβάσης, Ι. (επιμ.). Αθήνα: Εκδόσεις ΙΩΝ Σ. Παρίκου & ΣΙΑ Ο.Ε.
Access scheme: Publicly accessible
License: Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες
URI: http://hdl.handle.net/11400/3632
Appears in Collections:Εκπαιδευτικό υλικό

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.pdf730.53 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons