Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11400/3676
Title: Τεχνολογία κρέατος και κρεατοσκευασμάτων
Authors: Ραμαντάνης, Σπυρίδων Β.
Item type: Book
Keywords: Biochemical engineering;Meat--Preservation;meat products;Βιοχημική δομή κρέατος;συντήρηση κρέατος;αλλαντικά
Subjects: Τεχνολογία τροφίμων
Κρέας
Food industry and trade
Meat
Issue Date: 9-Jan-2015
Date of availability: 9-Jan-2015
Publisher: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
Language: Greek
Citation: Ραμαντάνης, Σ. Β. (1999). Τεχνολογία κρέατος και κρεατοσκευασμάτων. Αθήνα: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα
Access scheme: Publicly accessible
License: Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες
URI: http://hdl.handle.net/11400/3676
Appears in Collections:Εκπαιδευτικό υλικό

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ.pdf597.43 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons