Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11400/3679
Title: Τεχνολογία και ποιότητα φρούτων και λαχανικών
Alternative title / Subtitle: Μέθοδοι επεξεργασίας - Ποιοτικός έλεγχος
Authors: Αναγνωστοπούλου, Άννα
Ταλέλη, Αικατερίνη
Item type: Book
Keywords: Fruit production;vegetable growing;Frozen fruit;Fruit juices;Food--Drying;Παραγωγή;Μέθοδοι ψύξης;Χυμοί;αφυδάτωση
Subjects: Τεχνολογία τροφίμων
Φρούτα
Λαχανικά
Food industry and trade
Fruit culture
Vegetables
Issue Date: 9-Jan-2015
Date of availability: 9-Jan-2015
Publisher: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ
Language: Greek
Citation: Αναγνωστοπούλου, Α. & Ταλέλλη, Α. (2008). Τεχνολογία και ποιότητα φρούτων και λαχανικών: μέθοδοι επεξεργασίας - Ποιοτικός έλεγχος Αθήνα: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ
Access scheme: Publicly accessible
License: Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες
URI: http://hdl.handle.net/11400/3679
Appears in Collections:Εκπαιδευτικό υλικό

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ.pdf739.5 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons