Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11400/3699
Title: Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του
Authors: Ραμαντάνης, Σπυρίδων Β.
Item type: Book
Keywords: meat products;Meat--Preservation;Canned pork;Protein engineering;Προϊόντα κρέατος;συντήρηση κρέατος;αλλαντικά;βιοχημική σύσταση
Subjects: Τεχνολογία τροφίμων
Κρέας
Food industry and trade
Meat
Issue Date: 10-Jan-2015
Date of availability: 10-Jan-2015
Publisher: Σύγχρονη Παιδεία
Language: Greek
Citation: Ραμαντάνης, Σ.Β.. (2006). Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του Θεσσαλονίκη: Σύγχρονη Παιδεία
Access scheme: Publicly accessible
License: An error occurred on the license name.
URI: http://hdl.handle.net/11400/3699
Appears in Collections:Εκπαιδευτικό υλικό

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟΥ.pdf662.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.