Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11400/3790
Title: Ανάπτυξη προϊόντων τροφίμων
Authors: Σφλώμος, Κωνσταντίνος Σ.
Item type: Book
Keywords: foods;Diet;Development strategy;Organic food;new technology;Προϊόντα;Διατροφή;στρατηγική ανάπτυξης;βιολογικά τρόφιμα;νέες τεχνολογίες
Subjects: Food technology and engineering
Food industry and trade
Τεχνολογία τροφίμων
Βιομηχανία τροφίμων
Issue Date: 11-Jan-2015
Date of availability: 11-Jan-2015
Publisher: Εκδόσεις Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθήνας
Language: Greek
Citation: Σφλώμος, Κ. (2002) Ανάπτυξη προϊόντων τροφίμων. Αθήνα: Εκδόσεις Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιρδύματος
Access scheme: Publicly accessible
License: An error occurred on the license name.
URI: http://hdl.handle.net/11400/3790
Appears in Collections:Εκπαιδευτικό υλικό

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.pdf653.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.