Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11400/4873
Title: Οργάνωση σχεδιασμού και εφαρμογής συστήματος HACCP στην παραγωγή ζεστών γευμάτων σε ξενοδοχείο
Authors: Μπρεντάνου, Λουκία
Committee Members: [χ.ό.]
Item type: Postgraduate thesis
Keywords: Ασφάλεια τροφίμων;Διαχείριση αποβλήτων;Nurse;GMP
Subjects: Public aspects of medicine
Medicine
Δημόσια υγεία
Ιατρική
Issue Date: 27-Jan-2015
2006
Publishing institution: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας, Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας, Τμήμα Δημόσιας Υγείας και Κοινοτικής Υγείας.Κατεύθυνση Δημόσιας Υγείας (Δημόσιας Yγιεινής)
Language: Greek
English
Citation: Μπρεντάνου, Λ. (2006). Οργάνωση σχεδιασμού και εφαρμογής συστήματος HACCP στην παραγωγή ζεστών γευμάτων σε ξενοδοχείο. Διπλωματική Εργασία στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών "Εφηρμοσμένη Δημόσια Υγεία" Τομέας Υγιεινής και Επιδημιολογίας. Αθήνα: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας, Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας, Τμήμα Δημόσιας Υγείας και Κοινοτικής Υγείας.Κατεύθυνση Δημόσιας Υγείας (Δημόσιας Yγιεινής)
Access scheme: Embargo
License: Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες
URI: http://hdl.handle.net/11400/4873
Appears in Collections:Εργασίες Φοιτητών



This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons