Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11400/6058
Title: Οργάνωση σχεδιασμού και εφαρμογής συστήματος HACCP στην παραγωγή ζεστών γευμάτων σε ξενοδοχείο
Authors: Μπρεντάνου, Λουκία
Committee Members: [χ.ό.]
Item type: Postgraduate thesis
Keywords: Food security;Hygiene rules;Ασφάλεια τροφίμων;Κανόνες υγιεινής
Subjects: Hotel management
Administration
Διοίκηση και οργάνωση
Έλεγχος τροφίμων
Issue Date: 11-Feb-2015
2006
Publishing institution: Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας.Τμήμα Δημόσιας Υγιεινής. Τομέας Υγιεινής – Επιδημιολογίας
Language: Greek
Number of pages: 208
Citation: Μπρεντάνου, Λ. (2006). Οργάνωση σχεδιασμού και εφαρμογής συστήματος HACCP στην παραγωγή ζεστών γευμάτων σε ξενοδοχείο . Μεταπτυχιακή. Αθήνα. Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας.
Access scheme: Embargo
License: Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες
URI: http://hdl.handle.net/11400/6058
Appears in Collections:Εργασίες Φοιτητών

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ.doc2.06 MBMicrosoft WordView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons