Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11400/7181
Title: Τα ω-3 και ω-6 λιπαρά στην διατροφή του ανθρώπου
Authors: Μπρατάκος, Μιχαήλ Σ.
Item type: Conference publication
Keywords: Fatty acids;Nutritional groups;Chemical structure;Λιπαρά οξέα;Διατροφικές ομάδες;Χημική δομή
Subjects: Health
Nutrition
Υγεία
Διατροφή
Issue Date: 1-Mar-2015
Jul-2007
Date of availability: 1-Mar-2015
Publisher: Τεχνικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας
Language: Greek
Citation: Μπρατάκος, Μ. Σ. (2007). Τα ω-3 και ω-6 λιπαρά στην διατροφή του ανθρώπου. Τεχνολογικά Χρονικά. 10. p. 21-25.
Journal: Τεχνολογικά Χρονικά
Type of Journal: With a review process (peer review)
Access scheme: Publicly accessible
License: Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες
URI: http://hdl.handle.net/11400/7181
Appears in Collections:Τεύχος 10 (Ιουλ.-Σεπτ. 2007)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ Μ ΜΠΡΑΤΑΚΟΣ.pdf3.73 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons