Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11400/8057
Title: Οργάνωση σχεδιασμού και εφαρμογής συστήματος HACCP στην παραγωγή ζεστών γευμάτων σε ξενοδοχείο
Authors: Μπρεντάνου, Λουκία
Committee Members: [χ.ό]
Item type: Postgraduate thesis
Keywords: Ασφάλεια τροφίμων;Επεξεργασία τροφίμων;Ορθές πρακτικές υγιεινής;Food safety;Food Processing;GHP;HACCP
Subjects: Hotel management
Nutrition
Ξενοδοχειακό μάνατζμεντ
Διατροφή
Issue Date: 16-Mar-2015
2006
Publishing institution: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Τμήμα Δημόσιας Υγιεινής. Τομέας Υγιεινής & Επιδημιολογίας
Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας
Language: Greek
Number of pages: 208
Citation: Μπρεντάνου, Λ. (2006) Οργάνωση σχεδιασμού και εφαρμογής συστήματος HACCP στην παραγωγή ζεστών γευμάτων σε ξενοδοχείο. Μεταπτυχιακή. Αθήνα: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας.
Access scheme: Embargo
License: Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες
URI: http://hdl.handle.net/11400/8057
Appears in Collections:Εργασίες Φοιτητών



This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons